Meie armsa kliendi Aliisi tagasiside

“Minu jaoks on LuminaGlow ripsmed parim lahendus.
Enda ripsmed on lühikesed, heledad, sirged. Ripsmetuššist on vähe kasu. Olen aastaid proovinud erinevate tehnikute ripsmepikendusi, aga olen üks neist vähestest, kellel pikendused ei püsi. Hoolduste vahe võis olla maksimaalselt 2 nädalat ja sellestki pool aega käisin ringi “aukudega”. Lõpuks loobusin ja kasutasin aegajalt poes müüdavaid ühekordseid kaari ja tutikuid, erinevate liimidega. Ikka lõid nurgad lahti ja tulemus oli rohkem tüliks kui iluks!
LuminaGlow ripsmed on mulle nagu loodud, Floweriga saan hästi loomuliku tulemuse, aga kui on soov ikka silmi esile tuua, siis Cloud on lemmik! Ideaalsed sirgetele ripsmetele, mida ei pea eelnevalt koolutama! 
Ja paigaldamisest ma ei hakka isegi rääkima, kui asi käpas, siis mõlemad silmad tehtud 5 minutiga. Ei torgi, sega, ei jää mingeid vahesid jne. Ma unustan täiesti ära, et neid kannan, kui peeglisse vaatan, üllatavad silmad meeldivalt 🙂 “
 
Aliis J.
Aliis LuminaGlow ripsmed
Shopping Cart