Kellele ei meeldiks ilma pingutamata ilus olla?

Nagu öeldakse, kaua tehtud kaunikene, selle all pean ma silmas postituse kirjutamist. Mina olen selline inimene kelle jaoks on need ühekordsed kunstripsmed meeletult keerulised, alati kui ma neid ise kasutada olen proovinud siis tulemus oli kergelt öeldes kole, selle asemel kasutasin ma enamjaolt alati lainerit. Miks? Mu enda ripsmed on lihtsalt nii vastikult lühikesed ja hõredad, isegi ripsmetušši kandes oli tulemus suht kole. Ma muidugi leidsin aastate jooksul ripsmetušši mis tegi meigi ilusamaks aga noh, see oleks võinud ikkagi parem olla. Aga lainer päästis alati päeva, kui lainer oli peal siis keegi ripsmeid ei märganud, win-win! Aga kuna on suvi ja kes see viitsib end igapäev meikida siis ma leidsin ideaalse lahenduse!  Lumina Glow korduvkasutatavad ripsmed, neil on erinevaid valikud ja mis mulle meeletult meeldib on see, et need on tutikutena, saate ise valida kui palju ripsmeid endale parasjagu peale panete või kui palju vaja on, et ilus tulemus saavutada.

(Kirjutatud 16.08.23)

Esimest korda neid ripsmeid peale pannes oli veidi keeruline, tuli see nipp kätte saada aga kümne minutiga olid mul silmad ilusad ja tulemus kestis umbes 4 päeva, ilmselt oleks kauem kestnud aga ma tahtsin neid vahetada. Kindlasti soovitan enne ripsmeid koolutada, tulemus on ilusam ja kestab kauem. Praegused ripsmed on mul samamoodi neljandat päeva peal olnud ja tulemus on sama ilus kui esimesel päeval, kuskilt pole midagi lahti tulnud ja meeletult mugavad on. Ma muidugi katsetasin ka teiste peal neid ripsmeid, panin emmele ja õele aga neil väga ei püsinud, samas mõned päevad olid ikka peal, aga see võis mu enda oskamatus ka olla. Pikas perspektiivis olen ma väga rahul ja ausalt, need ühed lahutamatud asjad mu elus praegu, ma ei kujutaks oma elu ilma selle mugavuseta enam ette. 

(Kirjutatud 06.08.23)

Mõtlesin, et ma katsetan kõik ripsmed ilusti ära enne kui postituse avalikustan ja jagan 100% ausat tagasisidet. Minu lemmikuteks said Cloud C-mix ripsmed, meeletult mugavad ja ei ole enda ripsmete jaoks rasked. Mida ma avastasin oli see, et need püsisid kõige kaugem ka ilusad, vabalt võisid üle nädala peal olla nii, et kuskilt midagi lahti ei tulnud. Kui eelistate võimalikult loomuliku tulemust siis need on õige valik.

Teise koha napsas endale Flower C-mix, samamoodi, meeletult kerged ja ilusad ja oma ripsmetele raske pole. Nendega oli muidugi see, et üle nädala nad ei püsinud, max 5 päeva sain nendega olla, et kuskilt midagi lahti ei tuleks ja ripsmed ise ilusad oleks. Aga samamoodi, meeletult loomulik tulemus ja mega ilusad.

Nagu näha siis on ilusti kasutust leidnud. 🙈

Ja kolmanda koha napsas endale Classic 20D-C-mix. Need sobivad sellistele inimesele kes fännavad rohkem volüümikaid ripsmeid, võrreldes teistega olid need ka natuke raskemad, hõredate ripsmetega inimestele soovitaks pigem kahte esimest aga lõpptulemus oli neil siiski ilus. Mida ma nende puhul tähele panin oli see, et need tulid teistega võrreldes kiiremini ära aga samas olid ka tutikud väiksemad, neid oli ka kõige keerulisem ja aeganõudvam panna.

Katsetasin esimest korda õe peal

Kui võtta üleüldiselt kõik kokku siis ma olen täiega rahul, see on selle suve üks parimaid leide ja minu ilurituaalide lahutamatu osa. Mida ma veel mainida tahan, et nende eemaldamine on ka mega lihtne, kas siis õlibaasil meigieemaldajaga või õliga kui koduste vahenditega eemaldada soovite, tulevad kiiresti ja lihtsalt ära ilma oma ripsmeid kahjustamata. Muidugi on neil endal ka kodulehel täitsa eemaldaja olemas mis teeb ausalt öeldes eemaldamise palju kiiremaks ja mugavamaks.

Kindlasti soovitan omaltpoolt proovida ja katsetada, te ei kahetseks. 🙈
 
Shopping Cart